dissabte, 14 de novembre del 2009

GITIC. Llenguatge audiovisual

Avui, penjo la pràctica de gestió de la informació i TIC d'expressió audiovisual, on s'havia de fer un vídeo per explicar una història de dos personatges que són molt amics i per algun motiu s'enfaden i es deixen de parlar. El meu grup format per quatre companyes més, vam gravar el vídeo per tota la Universitat.
La història tracta d'una noia que vol cel·lebrar la seva festa d'aniversari amb l'ajuda de la seva millor amiga. Després d'ajudar-la a organitzar-ho tot per a la festa. La truca i li diu que no pot anar-hi perquè se'n va de viatge amb els seus pares. Llavors, s'entera de que la seva millor amiga no s'ha anat de viatge, sinó que està a una festa universitària amb el noi que li agrada. L'amiga s'enfada i al dia següent a la universitat no es parlen. La veritat és que ens ho vam passar bastant bé gravant-lo :)
Després, un cop amb les escenes del vídeo gravades, a la classe del Xavier Àvila, vam muntar-lo amb el programa studio 11 Pinnacle. La veritat un programa fàcil d'utilitzar on vàrem posar efectes de transcisions, música i vam retocar algunes escenes. Va ser una classe bastant entretinguda.


Aquí podeu veure el vídeo:



Espero que us agradi!
Fins aviat!

1 comentari:

  1. jaaaaaaaaajajajajjajajajaja

    espejo aki espejo allá, makillate, makillate (8)

    Call me XDDDD

    ResponElimina