dissabte, 31 d’octubre del 2009

GITIC. Sessió 30 d'octubre

Ahir, divendres dia 30 d'octubre a la classe de gestió de la informació i TIC d'en Xavier Avilà, vam treballar en grups de dos o tres persones alguns dels serveis o recursos de la xarxa, com per exemple el google llibres, el google earth, el eyeos, el dotsub, el traductor de google, entre d'altres. I, després teníem que exposar-ho als altres companys.
A la meva companya, la Mar, i a mi ens va tocar el igoogle.
L'igoogle és una pàgina inicial de google que podem personalitzar segons els nostres interessos., per exemple, podem estar informats de les notícies dels diaris, del temps, del canal youtube, per accedir-hi més ràpidament, la viquipèdia,... També, ens donen la opció de canviar el fons, podem posar diferents temes que ens ofereixen o crear-ne un propi.
També, podem afegir gadgets, els quals ens donen per afegir o buscar el nostre propi.
Després, ens donen la oportunitat de crear una pestanya, per exemple, podem crear-nos una pestanya que contingui el facebook.
Podem accedir-hi fàcilment amb el nostre compte de google. En el cas que no tinguem, podem registrar-nos i crear-nos un compte. També, dir que podem accedir fàcilment a la nostra pàgina igoogle, des de qualsevol lloc on estiguem, ja que és queda guardada en el nostre compte.

En resum, hem descobert un nou recurs, on podem accedir ràpidament i fàcilment allò que utilitzem més o fem servir per obtenir informació, en comptes d'anar directament a la pàgina web.
La classe d'ahir, va estar bastant entretinguda, ja que vam descobrir diferents recursos i serveis de la xarxa, que no havia escoltat mai.

Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada