diumenge, 6 de desembre del 2009

COED. Sessió 3 de desembre

Hola!

Aquesta setmana ha classe de Comunicació oral, escrita i digital hem continuat amb més recitacions i debats.
Pel que fa a les recitacions, la veritat, és que estan agradant molt i totes estan deixant un llistó molt alt. Això si, tots estem molt nerviosos a l'hora de sortir davant de tota la classe, setanta persones, quins nervis quan hem toqui a mi! Però, que els nervis, la veu, la mirada, els gestos... ens facin actuar d'una manera o d'una altra no vol dir que les recitacions no estiguin preparades.
Els nervis ens delaten! Hi ha alguns companys que saben resoldre molt bé la situació de quedar-se en blanc, i he de dir que tots els companys tenen la seva gràcia al recitar contes, monòlegs o poemes. Hi han dues companyes que hem van agradar molt i van deixar el llistó molt alt. Van recitar dos monòlegs i els van bordar! Era com si estigués en un teatre i elles fossin les protagonistes principals!


Després, respecte els debats, varen sortir dos grups que tractaven el mateix tema sobre la LEC, però des de punts de vista diferents. El primer tractava sobre la LEC, si o no? I el segon, sobre el nou horari escolar, que en aquest últim he de dir, que canviïn una setmana per una altra, i més sent al febrer, comporta inconvenients pels pares que treballen i no saben amb qui deixar els seus fills.
Els dos debats, en general, van estar bastant bé, però depen de qui els nervis fan actuar d'una manera i d'una altra.
Personalment, penso que tots els debats s'ajusten al tema i que tots tracten temes actuals en la nostra societat i són molt interessants. Alguns tenen més gràcia que altres al parlar que d'altres, però trobo que tots ho estan fent molt bé.
Al meu grup i a mi, ens toca la setmana que vinent i tractem el tema de la religió a les aules. Avera com ens surt!

Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada