diumenge, 6 de desembre del 2009

Exposicions de Territori

Hola!
Fa dues setmanes, aproximadament, vàrem començar les exposicions de Territori del mòdul Processos Educatius II, que inclou les assignatures de Gestió de la informació i TIC, d'en Xavier Àvila i Comunicació oral, escrita i digital de l'Imma Gómez.

De moment, totes les exposicions que he vist tenen un alt nivell i m'han agradat molt.
Totes fan servir recursos audiovisuals molt treballats i es nota que hi ha un treball darrera. El tractament del tema és exposat de forma clara i ordenada de manera que el públic es mostra interessat. En segons quines exposicions, el temps queda massa curt, ja que no dóna temps a acabar i es queden a mitjes.

Doncs, nosaltres som els que hem d'avaluar les exposicions orals tenint en compte alguns aspectes com el llenguatge corporal, la correcció lingüística, l'actitud, l'objectiu de l'exposició,...
Totes les exposicions són molt interessants i es pot veure el progrés que hem anat fent a l'hora de parlar amb públic, tant per la millora dels nervis davant de tanta gent, com la correcció lingüística, com la naturalitat en la parla. La veritat és que m'està sorprenent l'evolució que anem fent dia a dia.

Fins un altre!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada