dijous, 24 de desembre del 2009

COED. Sessió 17 de desembre

Hola!

La sessió de Comunicació Oral, Escrita i Digital de l'Imma Gómez, del dia 17 de desembre va ser la última que vàrem fer tots junts en gran grup.
Va ser una sessió on vàrem comentar preguntes i la teoria que sortirà a l'examen que tenim al gener, com per exemple, el tema de la descripció que hem treballat mitjançant un dossier i un treball que vàrem exposar a classe, per veure'l cliqueu aquí. Després, també un dels aspectes que més hem treballat a classe ha estat el tema del llenguatge i les llengües i les diferències entre el codi oral i escrit.

Per últim, dir que les classes de Comunicació Oral, Escrita i Digital de l'Imma Gómez han estat molt bé, sobretot els treballs proposats com l'exposició oral de Territori, els debats i les recitacions són treballs que ens han servit per evolucionar a l'hora de parlar en públic i anar millorant i quina millor manera que posant en pràctica tots els consells mitjançant vídeos i altres recursos que hem pogut visionar a classe. Però, cal dir que totes aquestes activitats posades han pràctica ens ha dut a situacions de molts nervis a tots els companys., però hem sabut tirar endavant. Destacar també, l'exposició del Qui ets, tu? Ja que va ser una classe molt entretinguda i una forma molt original de treballar la descripció, i també de conèixer millor els companys. Després, el llibre de "Com parlar bé en públic" de Joana Rubio i Francesc Puigpelat ha estat de gran ajuda a l'hora de fer les nostres exposicions orals i treballar més a fons els aspectes que s'han de tenir en compte per a fer una bona presentació oral, com per exemple, la mirada, la postura, l'expressió oral, els gestos i la veu, entre altres.
Respecte la teoria tractada ha estat molt treballada i gràcies a les explicacions de la professora, Imma Gómez, s'han entès amb claredat.
En conclusió, dir que les classes han estat molt amenes, ja que sempre hem fet coses diferents i no sempre el mateix. En resum, les classes de l'Imma han estat molt dinàmiques.

I ara, el que toca és estudiar pels examens de gener!!

Fins un altre!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada