dijous, 24 de desembre del 2009

Últimes exposicions de Territori

Hola!

Aquest dimarts dia 22 de desembre han estat les últimes exposicions orals de Territori del mòdul de Processos i Contextos Educatius II que fan conjuntament els professors, Imma Gómez i Xavier Àvila.

La meva companya, Mar Sanchez i jo vam fer l'exposició oral del territori sobre la comarca Baix Ebre.
Els temes que vam tractar en l'exposició oral van ser les dades d'interès, els seus dos parcs naturals: el dels Ports i el Delta de l'Ebre i les activitats més interessants que ofereixen en aquests. Degut al temps de 6-7 minuts no donava temps a explicar més coses i vam decidir centrar-nos en els aspectes més rellevants de la comarca com són els esmentats anteriorment.

Penso que l'exposició va anar bastant bé, ja que anàvem molt preparades, per atraure l'interès del públic vàrem fer una presentació PowerPoint molt treballada amb fotografies i les idees claus que volíem ressaltar i vàrem posar un vídeo que vam trobar per Internet a la pàgina web de la generalitat sobre el parc natural del Delta de l'Ebre, un dels parcs naturals més importants i coneguts de Catalunya, perquè el públic pogués veure i fixés la idea del que explicàvem. Per pode veure el vídeo cliqueu aquí.
En resum, estem molt contentes del nostre treball.
Aquí us deixo el PowerPoint perquè pogueu veure'l i aneu a visitar la comarca del Baix Ebre!!

Respecte les exposicions dels meus companys, aquest dimarts 22 de desembre és un dels dies que més m'ha agradat. Totes les exposicions han estat molt ben preparades i han tractat tots temes molt interessants, com per exemple, la Vall de Núria i el camp nou entre d'altres. Algunes han agradat més que altres, però totes han estat molt correctes i treballades amb idees, vídeos i presentacions PowerPoint molt originals.

Per acabar, dir que totes les exposicions de Territori han estat motl treballades i tot hem anat en compte a l'hora d'aplicar els consells del llibre "Com parlar bé en públic" de Joana Rubio i Francesc Puigpelat que vàrem tractar a principi del curs. I que hem anat evolucionant a l'hora d'expressar-nos oralment.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada